Winstgevende webinars

live trainingsdag

Webinars zijn nog steeds hot en werken enorm goed om individuele klanten te krijgen, trainingen te vullen of groepen samen te brengen.

Dit ben jij:

Je hebt een praktijk en een ambitie: Je wilt graag veel klanten helpen, impact maken en ook een goed inkomen eruit halen.

Sterker nog, je kunt wel een fijne groeisprong gebruiken. Omdat je het gevoel hebt dat je nu een beetje blijft staan waar je als wat langer staat.

Webinars zijn ideaal om online deze groei (snel) te realiseren.

Misschien heb je al eens een webinar gegeven, maar vond je het maar gedoe en haalde je er weinig tot niets uit. Of valt het resultaat je gewoon tegen.

Of je overweegt al langer een webinar te geven, maar de technische sizzle en vragen als ‘waar ga ik het over houden’ of ‘hoe verkoop ik er dan uit zonder te veel weg te geven’? Weerhouden je.

En daar sta je dus nog steeds.

Zonde…. want je hoort regelmatig om je heen hoort dat mensen er met gemak keer op keer duizenden euro’s mee verdienen.

En dat klopt. En kan ook  jouw realiteit worden.

Webinars kunnen een game changer worden voor jouw praktijk. Je zult meer omzet én rust ervaren. Om dat je één keer meer klanten aantrekt.

Daarom deze unieke training. , waarin je leert hoe je het best converterende webinar kunt maken voor jouw praktijk.

Ik leer je exact:

  • Hoe je jouw beste onderwerp voor je webinar bepaalt (en wat daarin handig is en wat niet).

  • Hoe je je webinar opbouwt zodat er een logische lijn in zit.

  • Hoe je toch mega waardevol bent, zonder dat je te veel weggeeft (that’s a thin line).

  • Hoe je zorgt dat er mensen gaan kopen, welke manieren daarvoor zijn (zo kun jij kiezen wat bij je past) en hoe je deze verkooptechnieken in de praktijk toepast.

  • En… hoe je dit technisch stap voor stap in regelt via webinargeek (en ook als je al webinars geeft, dan deel ik gegarandeerd ook voor jou nog een aantal ‘need to know’ trics die zorgen voor een hogere conversie)

Waarom ik?

Ik zat laatst te scrollen door mijn webinaraccount en zag dat ik meer dan 160 webinars (!) heb gegeven in de afgelopen 5 jaar. Dat zijn er enorm veel. Dus je leunt deze training op een bak ervaring.

Daarnaast heb ik samen met mijn mentoren ook de nieuwste technieken van winstgevende webinars toegepast en uitgeprobeerd, waardoor ik de code gekraakt heb om webinars te geven waarbij mensen tot het einde blijven én die echt mega goed converteren.

Vaak haal ik 40k tot 70K omzet uit 1 webinar. Kun je nagaan wat dit betekende voor de groei van mijn bedrijf. De sky is the limit.

Inmiddels heb ik één van de hoogste conversies in mijn branche. En ga maar na… dat zijn dus ook businesscoaches die ook geregeld webinars geven.

]e leert het dus van een pro.

Praktisch

Deze dag is exclusief en uniek. Je zult zelden vinden dat je webinars kunt leren tijdens een live dag. Sowieso is hier weinig van op de markt. Het zit vaak in grotere businesscoach trajecten.

En kans dus voor jou! Zeker ook omdat ik hem live geef voor een kleine groep ondernemers, zodat ik iedereen de volle aandacht kan geven.

Op woensdag 20 november in Amsterdam of Utrecht (exacte locatie volgt). Inclusief lunch en versnaperingen.

De investering bedraag 750,- maar is tijdelijk als early bird slechts 497,- excl btw. Je kunt ook kiezen voor 2 termijnen.

Deze investering kan je dus al na 1 webinar direct terugverdienen (als je doet wat ik je leer uiteraard).

Je gaat hier de rest van je ondernemerschap ontzettend veel winst uit halen. Niet alleen qua omzet, maar ook in tijd. Ga maar na: Als je webinar goed staat, hoef jij alleen nog maar mensen te werven. Je kunt het steeds herhalen: Je gaat een uur zitten en je hebt nieuwe klanten. Voor mij is dit ook qua rust, ruimte en relaxt klanten aantrekken een game changer gebleken.

Na deze dag:

    Kortom: deze informatie is goud waard, want je hebt met 1 of 2 extra verkopen uit je webinar deze investering er direct uit. En als je toepast wat ik je hier leer, gaan je verkopen alleen nog maar verder toenemen.

    Veel gestelde vragen

    Nee, zeker niet. Het geven van presentaties is echt een andere tak van sport. Dit is online, je ziet de mensen niet (en daarom doen mensen vaak graag mee). Dus alleen dat al maakt de dynamiek anders. Daarnaast zijn webinars bedoelt om mensen te binden, te boeien en een aanbod te doen. Zodat jij hier uit kunt verkopen. Dat maakt het heel anders dan een presentatie geven over je vakgebied.

    Ja, en mijn voorkeur gaat uit naar Webinargeek. Dat ga ik je ook leren. Je kunt ook de webinars in zoom geven, maar dat heeft een aantal beperkingen waardoor je conversie (= % verkopen) veel lager liggen. Hoe dit zit leg ik je ook allemaal uit tijdens deze trainingsdag. Je kunt daarna zelf uitkiezen of je toch voor (gratis) zoom kiest of voor Webinargeek gaat. Je kunt dan in ieder geval een weloverwogen keuze maken. Voor de trainingsdag zelf kan je wel een proefversie van dit systeem aanvragen, maar dat leg ik uit nadat je je opgegeven hebt. Je zit in ieder geval niet aan systeem vast.

    Voor alsnog niet. En heel eerlijk. Dit is een buitenkansje voor deze prijs.

    Dus kijk wat je kunt doen om toch je agenda leeg te maken. Want vaak zijn we gericht op de korte termijn winst of verplichtingen. En soms moet je durven om dit soort kansen te pakken om dit je voor lange termijn veel gaat opleveren.

    Vraag jezelf eens in alle rust af wat je er spannend aan vindt? Want wat ik je ga leren is mega waardevol en werkt gewoon. Natuurlijk  verdient ook voor jezelf daarna nog wat oefening, maar vaak zie ik al na 2 of 3 webinars dat de winst enorm is (niet alleen qua geld maar ook op gebied van zelfvertrouwen en fun).

    En heel eerlijk, als je weet hoeveel ervaring er van mij in zit, maar ook trainings- en coachingsuren die ik heb genoten om de code te kraken van webinars met een hoog conversie percentage (= % verkopen), dan is deze investering echt bijzonder laag.

    Investering

    De investering voor deze waardevolle geheel verzorgde trainingsdag bedraagt € 750,-.
    Alleen nú geldt nog een earlybird korting van 250,= en betaal je slechts 497,- excl btw (of in 2 termijnen)

    Let op, deze korting is tijdelijk. Daarna gaat de prijs omhoog.